Browse By

Velkommen til Simpelt-Sikkerhed

I de sidste år er der sket meget inden for IT-sikkerhed som berører den almindelige bruger. Edward Snowden og en masse store firmaer som er blevet hacket, og mistet deres brugerdata, har været med til at IT-sikkerhed er begyndt at få fokus i pressen.

Når jeg snakker IT-sikkerhed med folk som ikke er inden for branchen, bliver det ofte stillet spørgsmål til hvorfor det er vigtigt at beskytte sig når man bare er en normal bruger. Argumentet er ofte at man ikke har noget interessant liggende som en hacker vil være interesseret i. Det er jeg naturligvis ikke enig i da jeg ved at alle har noget som en hacker vil kunne bruge. Dette vil jeg uddybe i et senere indlæg.

På samme måde er der også mange som ikke kan se det store problem i at oplysninger om os og vores færden bliver logget forskellige steder. Denne problemstilling vil jeg også vende i et separat indlæg.

Denne blog bestræber sig på at forklare sikkerheds relaterede emner, på en måde som er nem at forstå. Hvis der er nogle specielle emner som ønskes gennemgået, eller hvis der er spørgsmål til et eksisterende emne opfordre jeg jer til at skrive i kommentarfeltet.

welcome-704058_640
 

Del artiklen med andre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *